Segala yang diconteng di sini semuanya tentang perjalanan hidup emppunyer blog zizie@Noor Arina Hanim..kiranye ni diari alam maya aku la diari reality dah xbleh nk teruskan coz aku xnk membazir pitis beli pen, magic color or pencil color lg dh

Thursday, October 21, 2010

Pusing Kepalaku

Salam ouls..
acehh mcm ramai je yg baca blog aku nie..xkisah la kalo aku sorg pon yg bc..janji aku hapey ekk..
pst..pst..pst..life aku dh berubah skrg ni..
"dulu lain skrg lain dulu berdua kini bertiga"
skrg totally aku dh naik pangkat..kalo dulu kire Sarjan la skrg aku dh jd Majer 
dulu pk tuk diri n hubby je..waduh skrg ada lg yg teramat penting tuk aku dahulukan..nk tahu saper..u ols tgk nie

Prince Muhammad Aidit Naqib



Bonda wit
nie la org nyer...dulu tecik je..skrg dh beso..
dulu tido je skrg berjaga
dulu nangis je skrg pon nangis juga tp + senyum + ketawa

iskk BELIAu jgk buat tidoku xcukup..ari2 aku bersenam berlari sana sini..buat keje cepat2..
kalo dulu kerja buat lambat2 je..tp tidak skrg okies..
bgun pg..lps cium n salam en najmi..aku xdpt nk lelap mata mcm dulu
nk kena settle keje umah...mcm byk benor..padahal kain baju letak je dlm mesin basuh after 30 minutes dah siap tuk dijemur..tp bj BeLiAu aku ttp cuci tgn..rs mcm bahagia gitu biar la jd tukang cuci BeLiAu pun..
then nk kemas umah..ishh..nk masak..aishh byk lg la.
tue aku ckp aku dh naik pangkat

mlm hari..aku kena buat senaman perot plak..xnk nampak buncit..nie pon BeLiAu yg ajar..aku kena seat up sebyak 4 or 5x tuk nk feedkan BeLiAu..bukan mudah..kalo aku duduk xbetui BeLiau Akan nangis..aku berterima kasih..kerana BeLiaU perut aku xbuncit..sgt senang hati..kerana BeLiAu jgk aku xperlu pakai eyeliner or eyeshadow..coz aku dpt pakej penuh..bdn ramping n mata menawan mcm panda..aku ttp suke...emmm yg paling aku suke bukan tue saje..BeLiAu buat aku berubah..aku mmg penyabar tp skrg lg sabar..i like..n aku slalu igat kuasa Allah..besar sungguh KUASANYA..yg buatkan aku lebih teruja dan teruja tp la aku terkinja2 ok..tiap2 ari aku perhatikan perubahan BeLiAu..

alamak aku kena p dulu..kerana BeLiAu yg aku maksudkan tue dah menyanyi lagu ela...
~tata~

note kaki : i tgh google deco yg cantik tuk tema umah kami thn dpn..agak2 light purlpe ok x?segala 
                  langsir n carpet, bedsheet, bj kushion aku nk tkr..budget kena budget gak..

No comments:

Post a Comment