Segala yang diconteng di sini semuanya tentang perjalanan hidup emppunyer blog zizie@Noor Arina Hanim..kiranye ni diari alam maya aku la diari reality dah xbleh nk teruskan coz aku xnk membazir pitis beli pen, magic color or pencil color lg dh

Sunday, November 22, 2009

"Gam oh Gam!!"

~aku n ayu~

elop...huwawakkkwakkk...
smlm aku g serikin ngan kwn2 aku, zu, intan n ayu...
mmg best giler la..mana xnyer kopak duit aku...
melayang rm400++...tue la padan muka aku sape suh bw duit byk tu...patutnyer...
aku kena bw lebih kit..bleh borong 1 pasar 2...so pe lg kwn2 kalo hang pa dtg serikin..tolong la bw smua duit dlm akaun anda...yessss!!!!
~abes duit aku~

*cantek gilor tuk bakal pgantim*

^ kain tuk bertaubat pon ada dijual ^



kain pasang kat cni mmg murah..yg lawak nyer..aku n the gang beli baju yg sama cuma warna lelain..*igat kumpulan nasyid ke pki bj sama caler* nk dijadikan citer aku mintak la murah ngan brother yg xberape hensem tu...emmm indon katakn...faham2 jela..hensem lg my Oren...
aku mintak hrga rm30 tp dia xkc dia ckp telu telu...dlm fikiran ku...~pe yang bertelor ni?
nk kata kain ni ada corak telo xjugak...konpius aku jap..aleh2 telu2 rupanyer tiga2...hampeh malu aku..
tp still control lg ayu...mmg aku berpinar mata dah la panas terik lak tu...
ops..mesti korg tertanya...pe yg aku merepek...aku sebenarnya nk citer pasal gam! korg tau pe Gam..gam yg hnya ada kat swk je...huhuhu...ni kakak aku nyer pasal la...
kata kwn dia mintak tlg belikan..aku ingat *gambir swk = buah pinang* huuuu..rupa2 nyer..opsss...malu aku nk ckp khasiat gambir swk ni..aku ni mmg cetek bab2 makanan herba2 ni..terkejut aku bila kwn aku ckp gambir tue selalunyer lelaki yg beli...ternganga aku jap bila dgr depa citer pasal gambir dgn lelaki...malu le aku nk beli kalo mcm nie...huhuu..tp akak aku ckp kwn dia perlukan sgt..ousshhh kwn akak aku ponpuan mcm aku..skali lg aku terngangan buat pe la kakak 2 nk sgt gambir swk..dia bukan bleh pki pon..huhhuu..tp xpe la..aku beli je la...malu jgn kata la..intan yg temankan aku waktu beli benda TUT..kat pakcik yg ada briefcase tepi jln india..intan tlg tnyakan "ada jual gambir swk x?"..pk cik tu tunjuk nie dia..kecik je..harga bleh tahan mahal rm5..kpala aku toleh kiri kanan takut ada yg tgk...pak cik tu ckp mcm ni "beli 3 bg u rm10..mau brape?" aku turus kuar rm10 n ambik brg2 then lari nyorok kat balik dinding..malu siot..~~aku nk beli 1 je tp xde rm5 dlm purse aky so nk cepat aku kc je note rm10~~yg si intan rajin plak tnya cara pakai n tah pe2 lg la ngan pak cik tue...punyer la aku panas...maanaa xnyer...malu la aku org tau intan tue kwn aku rupanyer..dah le ada beberapa mamat kat stall depan tue tgk si intan tu dok bersoal jwb ngan pak cik tu..lps tue aku terus naik lari g kat kete..panas muka aku jap..thn gelak...ni la 1st n last time aku beli gambir swk..lps ni saper yg nk order i"m sorry ok..tempahan xditerima....wabedabeduuu...


*teka mana 1 intan*

1 comment:

  1. dior,besarkan font sikit. susah nk baca la yang

    ReplyDelete